MÜZEMİZ YAZ OKULU 2018 (9.GÜN)

15 Ağustos 2018 tarihinde yayınlandı. Gösterim: 87

Yaz Okulu programımızın 9.gün etkinliklerinden; müze nedir, eğitim nedir, müzede eğitim nedir,müze çeşitleri nelerdir ,Ülkemizdeki tarihi ve doğal alanlar ,kültürel miras nedir, Türkiye'nin kültürel ve doğal mirasları, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı gibi konularda sunum yapıldıktan sonra müze teşhirinde 'eser- ara-bul-yorumla-hikayesini yaz' etkinliği adı altında çocuklar hem müzeyi gezdiler hem de eserler hakkında bilgiler aldılar.Çocukların her biri kendi eser hikayesini yazarak teşhirden ayrıldılar. Ardından yaz okulumuz kapsamında 9 gün boyunca bizzat kendilerinin yaratıcılıklarını kullanarak yapmış oldukları nesneleri(maske yapımı,kil çamur çalışmaları,resim çalışmaları, mozaik yapımı vb.) teşhir-vitrin çalışmaları ile müzemiz lobisinde sergiye açtılar. Öğrencilerimizin yapmış olduğu eserler müzemizde siz ziyaretçilerini beklemektedir.

Joomla Themes designed by Web Hosting Top